Skip to main content

Kredinor inkasso

Toveis-integrasjon som sender bilag og kundedata fra Duett og henter reskontro.

Besøk hjemmesiden

Kredinor er Norges største inkassoselskap målt i antall saker. Vi skal bidra til en velfungerende økonomi gjennom våre løsninger og leveranser innenfor fakturering, inkasso og porteføljekjøp. Kredinor skal stimulere til gode betalingsvaner blant sluttkunder, og understøtte sunne økonomiske forhold i næringslivet blant oppdragsgivere. Kredinor eies 50 % av Kredinorstiftelsen og 50 % av SpareBank 1 Gruppen.

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Etter du har aktivert integrasjonen mot Kredinor kan du oversende fakturaer som ikke er betalt og har passert sin forfallsdato med 14 dager, eller mer. Dette gjøres via Kredinor sitt egenutviklet grensesnitt mot Duett. I grensesnittet får du tilgang til å administrere og følge saker sendt til innkreving. Integrasjonen henter data fra Duett regnskapssystem til grensesnittet mot Kredinor, og kan også laste opp remitteringsfiler i Duett når skyldner betaler direkte til Kredinor.

Passer denne integrasjonen for meg?

Kredinor tilbyr en brukervennlig løsning for overføring av fakturaer til inkasso. For Kredinor er alle oppdragsgivere viktig, enten det er regnskapsbyråer, store eller små, private eller offentlige virksomheter. Vi skal alltid sørge for at sluttkunden får en god behandling. Bruker du et regnskapsbyrå får du tilgang til gode betingelser med Duett integrasjon. Integrasjonen passer for alle som selger på kreditt eller faktura betaling og trenger en stabil og trygg partner som kan hjelpe med å inndrive ubetalte fakturaer samtidig som vi ivaretar både oppdragsgiver og sluttkunde.

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturaer som ikke er blitt betalt og har en forfallsdato for 14+ dager siden kan overføres til Kredinor og innkreving

  2. Saken vil bli tilgjengelig i Kredinor sitt egenutviklede brukergrensesnitt som lar deg følge saken og få oppdateringer på hendelser.

  3. Remitteringsbillag lastes opp automatisk i Duett dersom saken blir betalt til Kredinor.

Hvordan kommer jeg i gang?

For å ta i bruk integrasjonen mot Kredinor må du aktivere integrasjonen for ditt selskap i Duett. Dette gjøres via meny og integrasjoner. Når dette er gjort tar du kontakt med Kredinor så hjelper de deg videre. Ta kontakt med Key Account Manager Vegard Aakervik på vegard.aakervik@kredinor.no for å få en avtale for ditt regnskapsbyrå eller bruk bli kunde på 1-2-3 hvis du er et enkeltstående selskap

Integrasjonspartner

Kredinor AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.