Skip to main content

Nexudus

Toveis-integrasjon som henter fakturajournaler til Duett og sender Reskontro/forfall til Nexudus.

Besøk hjemmesiden

Nexudus er et administrasjonsverktøy for fleksible kontor- og arbeidsplasser.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data begge veier:

fra Nexudus -> til Duett Økonomi og fra Duett Økonomi til Nexudus

Fakturaer hentes fortløpende fra Nexudus og sendes til regnskapssystemet. Betalinger hentes fra regnskapssystem og registreres i Nexudus. Det sendes daglig betalingsrapport per e-post til selskapet som viser hvilke betalinger som er registrert, hvorvidt det er betalt for mye/for lite etc. Det er også mulig å distribuere EHF-fakturaer fra Nexudus. Da vil det jevnlig oppdateres i Nexudus hvilke kunder som kan motta EHF, slik at fakturadistribusjon fra Nexudus deaktiveres for disse. Det sendes EHF-faktura til alle kunder hvor fakturadistribusjon er deaktivert i Nexudus.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker Nexudus, og som bruker Duett Økonomi som fakturering og/eller regnskapssystem.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturajournaler overføres automatisk fra Nexudus til Duett.

  2. Betalingsinformasjon sendes fra Duett til Nexudus.

  3. Alt ligger klart til fakturering, bokføring og oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.