Skip to main content

PC Kasse

Henter fakturagrunnlag, bilag og kunder til Duett. Dataene sendes en vei fra PCK til Duett.

Besøk hjemmesiden

PCK AS leverer en fremtidsrettet kasseløsning med full lager og logistikkstyring, WooCommerce nettbutikk, mulighet for selvbetjent kasse og takeaway. Med dette systemet får du en helintegrert kunde og lojalitetsplattform. PCKasse har oversikt over varebeholdningen.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra PCKasse -> til Duett Økonomi.

Integrasjonen vil overføre faktura- og kassejournaler samt kundeinformasjon fra PCKasse. I Duett vil du finne transaksjonene i regnskapet på ordinærmåte.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker PCKasse som kassesystem, og som bruker Duett Økonomi som fakturering og/eller regnskapssystem. PCKasse er et kassesystem som brukes av mange nettbutikker og detalj- og serveringsbransjen.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Bilag, fakturagrunnlag (ordre) og kundeinformasjon overføres automatisk fra PCKasse til Duett.

  2. Alt ligger klart til fakturering, bokføring og oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.