Skip to main content

Predator

Sender bilag til Predator. Dataene sendes en vei fra Duett til Predator.

Besøk hjemmesiden

Predator er ett svært funksjonsrikt system for fakturaadministrasjon og inkasso. Predator er markedsledende og benyttes av nærmere 70 % av den norske inkassobransjen.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre? 

Denne integrasjonen deler data en vei:  fra Duett Økonomi -> Predator  

Integrasjonen henter automatisk fakturaene fra Duett og sender de til Predator.  

 

Passer denne integrasjonen for meg? 

Integrasjonen leverer automatisk fakturaene slik at kreditor får pengene raskest mulig og det manuelle arbeidet reduseres til det minimale både for kreditor og for inkassobyrået. 

 

Hvordan fungerer det? 

  1. Fakturajournaler overføres automatisk fra Duett til Predator. 

  2. Fakturainformasjon blir lest inn i Predators standardformater. 

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.