Skip to main content

Provet Cloud

Sender fakturaer til Duett. Dataene sendes en vei fra ProvetCloud til Duett.

Besøk hjemmesiden

Provet Cloud er et brukervennlig programvare for administrasjon av veterinærpraksis som hjelper brukere å spare tid og fokusere på det som betyr mest – å ta vare på pasientene og utvide virksomheten. Sanimalis er blitt en del av ProvetCloud.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Integrasjonspartner henter automatisk fakturaer fra Provet Cloud og genererer regnskapsbilag som importeres til Duett Økonomi. Dette gjøres basert på kontoplanen i Provet Cloud, og kontantfakturaer blir postert som oppgjort i henhold til den betalingsform som er benyttet. Nye kunder blir samtidig opprettet og eksisterende kunder blir oppdatert.

Denne integrasjonen deler data en vei: fra Provet Cloud -> til Duett Økonomi.

Integrasjonen overfører fakturainformasjon til ditt regnskapssystem slik at ditt regnskap blir oppdatert fortløpende.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer godt for deg som bruker Provet Cloud som ditt veterinærsystem og som bruker Duett Økonomi som fakturering og/eller regnskapssystem.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturaer (bilag) overføres automatisk fra Provet Cloud til Duett Økonomi.

  2. Alt ligger klart til bokføring og oppfølging i Duett Økonomi.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.