Skip to main content

Telaris (by iizy)

Henter bilag til Duett. Dataene sendes en vei fra Telaris til Duett.

Besøk hjemmesiden

Telaris er et komplett og anvendelig ERP-system med integrasjonsmuligheter mot regnskap, kasse og andre tredjepartsprogrammer. 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei:  fra Telaris -> til Duett Økonomi

Integrasjonen henter automatisk fakturaene fra Telaris og sender de til Duett.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker Telaris, og som bruker Duett Økonomi som fakturering og/eller regnskapssystem. Telaris er et system for mange bransjer.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturajournaler overføres automatisk fra Telaris til Duett.

  2. Alt ligger klart til bokføring og oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS. Telefon: 51 20 58 00. E-post: post@iizy.no.

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.