Skip to main content

Visbook

Henter bilag til Duett. Dataene sendes en vei fra Visbook til Duett.

Besøk hjemmesiden

VisBook har laget et komplett PMS-system for hotellbransjen, designet for hvert øyeblikk av de daglige gjøremålene.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra VisBook -> til Duett Økonomi.

Integrasjonen vil overføre fakturajournaler og andre bilag til Duett. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i bilagsjournal, bilagsregister (Duett Win) og Duett Bilagskontroll.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker VisBook som faktura- og bookingsystem og som bruker Duett Økonomi som regnskapssystem. VisBook har booking og faktura-funksjoner som er tilpasset hoteller.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Bilag sendes fra VisBook til Duett.

  2. Alt ligger klart til oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.