Skip to main content

Visma Contracting (by iizy)

Henter bilag til Duett. Dataene sendes en vei fra Visma til Duett.

Besøk hjemmesiden

Visma Contracting er et helhetlig økonomisystem for håndverksbedrifter, som er utviklet i tett samarbeid med bransjen. Løsningen passer for alt fra enmannsbedrifter til større foretak.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen sender data begge veier:
fra Visma Contracting -> til Duett Økonomi, og fra Duett Økonomi -> til Visma Contracting

Integrasjonen vil overføre fakturajournal til Duett. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i bilagsjournal, bilagsregister (Duett Win) og Duett Bilagskontroll.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer for deg som bruker Visma Contracting til fakturering/ordre/timeregistrering, og som bruker Duett Økonomi som regnskapssystem. Visma Contracting har ulike moduler som er tilpasset håndverksbedrifter.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturajournalene overføres automatisk fra Visma Contracting til Duett.

  2. Alt ligger klart til oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS. Telefon: 51 20 58 00. E-post: post@iizy.no.

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.