Skip to main content

Zettle by PayPal

Henter bilag til Duett. Dataene sendes en vei fra Zettle til Duett.

Besøk hjemmesiden

Zettle tilbyr en programvarepakke med brukervennlige, profesjonelle verktøy som hjelper mennesker i Europa og Latin-Amerika med å starte, drive og utvikle sine egne virksomheter.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra Zettle -> til Duett Økonomi.

Integrasjonen overfører bilag (dagsoppgjør) til Duett. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i bilagsjournal, bilagsregister (Duett Win) og Duett Bilagskontroll.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer for deg som bruker Zettle som betalingsløsning og som bruker Duett Økonomi som regnskapssystem. Zettle har betalingsløsning som passer for mange typer salgsvirksomheter.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Dagsoppgjørene (bilag) overføres automatisk fra Zettle til Duett.

  2. Alt ligger klart til oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

 

Hvis du ønsker å kombinere Vipps med Zettle by PayPal, innvilger iizy en rabattert pris på Vipps:
Kr 1.995 i etablering og kr 195 pr måned. Henvis til dette når du kontakter iizy.

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.