Skip to main content
Duett-regnskapsprogram-lønn

Regnskapsprogram som redder krevende lønnsprosesser

Duetts automatiserte lønnssystem gjør hverdagen mer effektiv for deg som leder, for regnskapsavdelingen og ikke minst enklere for de ansatte. Alt samlet i en oversiktlig app.

En mer effektiv hverdag

Med Duetts regnskapsprogram kan du enkelt generere lønnslipper til de ansatte både i app og på web. I regnskapsprogrammet kan du administrere de ansatte, og alle utbetalinger bokføres automatisk. Alt kjøres med integrasjon mot bank og Altinn.

Automatiserte lønnsprosesser

Automatikken gjør at tidkrevende lønnsprosesser kan håndteres med noen få tastetrykk. De ansatte kan enkelt registrere reiseregninger, utlegg og timer via appen eller på nett i “min side”, og lederen kan godkjenne dem. Deretter ligger dette ferdig registrert i lønnskjøringen, noe som sparer deg for manuelt arbeid og tid.

Automatiske kontrollrutiner

Regnskapsprogrammet implementerer automatiske kontrollrutiner som gir deg varsler om eventuelle avvik i lønnskjøringen og lønnslipper. Når alt er godkjent, går A-meldingen og betalingene videre i prosessen.

Fleksibelt for både regnskapskontoret og deres kunder

Den smidige arbeidsflyten i Duett gjør det mulig å fordele oppgavene mellom bedrift og regnskapsfører. Du kan enkelt legge til nye ansatte og godkjenne lønnsutbetalinger og terminoppgjør, mens regnskapsføreren tar seg av selve lønnskjøringen. Og det beste av alt er at alle transaksjoner automatisk blir bokført, noe som sikrer nøyaktighet og effektivitet.

Ofte stilte spørsmål om Duett

Er det en app?

Ja, med Duett regnskapsprogram så følger det med en egen app som gjør at du kan gjøre det meste der du er.

Er det mulighet for integrasjoner i Duett?

Ja. I Duett er det et åpent API som gjør det enkelt å integrere mot andre systemer. Det er allerede laget en rekke integrasjoner som du finner her.

Er det en god oversikt på ubetalte fakturaer?

Ja. I regnskapsprogrammet er det veldig enkelt å få oversikt over ubetalte fakturaer. Når du er inne i Duett så finnes det et eget forfallsregister som automatisk viser alle ubetalte fakturaer. Fra der er det bare å klikke seg inn og gjøre nødvendige valg.

Er det enkelt å lage en faktura? met

Ja. I regnskapsprogrammet har du tilgang til fakturasenteret hvor du får full oversikt på alle fakturaer, krediteringer, mulighet til å redigere og sende fakturaer. I fakturasenteret har du også mulighet til å sette opp tilbud, sette opp ordre(r) og oversikt på ordrebekreftelser.

Er det et godt varslingssystem i regnskapsprogrammet?

I regnskapsprogrammet kan du velge om du vil ha varsler på SMS, på e-post eller i appen. Da får du automatisk beskjed når det er oppgaver du må gjøre, slik som å attestere inngående fakturaer.

Er det mulig å lage egne betalingsplaner?

Ja, når du attesterer inngående fakturaer kan du velge å dele opp betalingen i flere rater. Velg antall rater og hvor ofte du vil betale. Når du godkjenner betalingsplanen sendes alle ratene til banken for betaling på angitte datoer.

Hvordan oppretter man en rapport?

Duett regnskapsprogram har mange rapportmuligheter, og det er flere ferdige rapport-maler du kan benytte. Du starter gjerne med en standardrapport, som du enkelt tilpasser slik du ønsker. Du kan også eksportere rapporter til Excel eller PDF.

Kan man kommunisere/chatte med andre i regnskapsprogrammet?

I Duett regnskapsprogram er det enkelt å kommunisere. Chatteboblen er lett tilgjengelig i toppmenyen, og du kan velge hvilken type melding du vil sende, enten det er en en-til-en-chat, en gruppechat eller en melding til forhåndsdefinerte grupper.

Meldingssystemet har egne varsler, slik at mottakerne får beskjed om at det er en melding til dem i regnskapsprogrammet. Alle tidligere sendte meldinger finnes i meldingsarkivet, slik at du alltid har en god oversikt over viktig informasjon om regnskapet ditt.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende Duett.