Skip to main content
Duett-regnskapsprogram-lønn

Regnskapsprogram som redder krevende lønnsprosesser

Duetts automatiserte lønnssystem gjør hverdagen mer effektiv for deg som leder, for regnskapsfører og ikke minst enklere for de ansatte. Selvfølgelig alt gjort i skyen og på app.

Lønn-modulen

Gjør lønnshåndteringen effektiv og problemfri

Oppdag hvordan lønnssystemet i Duett Økonomi kan transformere din lønnshåndtering. Vårt webbaserte lønnssystem er spesielt designet for små og mellomstore arbeidsgivere, integrert med automatikk og flyt som gjør lønnshåndteringen skikkelig effektiv. Med Duett kan du enkelt generere lønnsslipper, håndtere ferie, fravær og mye mer, alt samlet i en oversiktlig app.

Lønnsarbeid uten stress for regnskapsførere

Ved å benytte automatiserte prosesser og smart samspill mellom lønnsmedarbeidere, ledere og ansatte, forenkles lønnshverdagen betydelig. Systemet tilbyr automatiske kontrollrutiner for å sikre at alle lønnsprosesser utføres korrekt, og varsler om eventuelle avvik.

Fordelene som flyter ned til dine klienter

En effektiv lønnsprosess gir ikke bare fordeler for regnskapsførere, men også for deres klienter. Ved å tilby en smidig og feilfri lønnshåndtering, kan du bidra til en bedre arbeidsflyt og tilfredshet blant klientenes ansatte.

Lønnskjøring utføres med et klikk

Med Duetts automatiske lønnssystem oppnår du betydelige tidsbesparelser sammenlignet med manuelle prosesser, samtidig som du sikrer høy effektivitet og nøyaktighet i lønnsarbeidet.

Automatisk lønnskjøring: Bokføring av lønnsbilag, integrasjon mot bank og innsending til Altinn gjøres automatisk, enkelt og bekymringsfritt 

Integert lønnsavstemming:  Systemet sammenligner automatisk beløp fra lønnskjøringen med innberettet i A-melding, utbetalt beløp, og bokførte beløp for å identifisere avvik

Autogenerert avstemmingsdokumentasjon: Systemet produserer rapporter etter GRFS-standard, som kan spare deg for titalls timer årlig.

Lønnsslipp i app: De ansatte får elektronisk lønnsslipp direkte i appen

Fleksibilitet tilpasset moderne behov

Arbeidsflyten kan skreddersys til klientens  og regnskapskontorets behov. 


Et åpent API for enkel integrasjon mot andre systemer, forbedrer lønnsprosessens fleksibilitet og effektivitet. Utforsk våre sømløse integrasjoner for en mer effektiv arbeidsflyt.

Ofte stilte spørsmål om Duett

Er det en app?

Ja, med Duett regnskapsprogram så følger det med en egen app som gjør at du kan gjøre det meste der du er.

Er det mulighet for integrasjoner i Duett?

Ja. I Duett er det et åpent API som gjør det enkelt å integrere mot andre systemer. Det er allerede laget en rekke integrasjoner som du finner her.

Er det en god oversikt på ubetalte fakturaer?

Ja. I regnskapsprogrammet er det veldig enkelt å få oversikt over ubetalte fakturaer. Når du er inne i Duett så finnes det et eget forfallsregister som automatisk viser alle ubetalte fakturaer. Fra der er det bare å klikke seg inn og gjøre nødvendige valg.

Er det enkelt å lage en faktura?

Ja. I regnskapsprogrammet har du tilgang til fakturasenteret hvor du får full oversikt på alle fakturaer, krediteringer, mulighet til å redigere og sende fakturaer. I fakturasenteret har du også mulighet til å sette opp tilbud, sette opp ordre(r) og oversikt på ordrebekreftelser.

Er det et godt varslingssystem i regnskapsprogrammet?

I regnskapsprogrammet kan du velge om du vil ha varsler på SMS, på e-post eller i appen. Da får du automatisk beskjed når det er oppgaver du må gjøre, slik som å attestere inngående fakturaer.

Er det mulig å lage egne betalingsplaner?

Ja, når du attesterer inngående fakturaer kan du velge å dele opp betalingen i flere rater. Velg antall rater og hvor ofte du vil betale. Når du godkjenner betalingsplanen sendes alle ratene til banken for betaling på angitte datoer.

Hvordan oppretter man en rapport?

Duett regnskapsprogram har mange rapportmuligheter, og det er flere ferdige rapport-maler du kan benytte. Du starter gjerne med en standardrapport, som du enkelt tilpasser slik du ønsker. Du kan også eksportere rapporter til Excel eller PDF.

Kan man kommunisere/chatte med andre i regnskapsprogrammet?

I Duett regnskapsprogram er det enkelt å kommunisere. Chatteboblen er lett tilgjengelig i toppmenyen, og du kan velge hvilken type melding du vil sende, enten det er en en-til-en-chat, en gruppechat eller en melding til forhåndsdefinerte grupper.

Meldingssystemet har egne varsler, slik at mottakerne får beskjed om at det er en melding til dem i regnskapsprogrammet. Alle tidligere sendte meldinger finnes i meldingsarkivet, slik at du alltid har en god oversikt over viktig informasjon om regnskapet ditt.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende Duett.