Skip to main content
taskline-Oppgaver-white

Planlegging og kontroll over alle oppgaver

Unngå at oppgavene ligger kun i hodet på hver enkelt medarbeider.

Optimaliser arbeidsflyten med full oversikt over oppgaver

Sliter du med å holde oversikten over alle oppgavene som skal gjøres? Med Taskline samles alle oppgaver i samme system. Det gir bedre kontroll og tydelige frister på oppgavene ned til hver enkelt ansatt. Det sikrer at alt blir håndtert effektivt og til riktig tid. 

taskline-oppgaver-kvalitetssystem

 

Automatiserte varsler og påminnelser

Glem aldri en frist igjen. Med Tasklines automatiserte varslingssystem, får du og ditt team påminnelser om viktige deadlines og oppdateringer relatert til oppgavene. Dette holder alle på samme side og reduserer sjansen for oversettelser i travle perioder.

Spor fremdrift og juster i sanntid

Med Taskline får du realtidsoppdateringer på fremdriften av oppgaver og prosjekter. Den intuitiv plattform tillater deg å se hvor ting står umiddelbart, og gir deg muligheten til å justere ressurser og prioriteringer etter behov. Dette sikrer optimal bruk av tid og ressurser.

Relaterte funksjoner

Oppgaver

Prioriter og få kontroll over oppgaver

Repeterende oppgaver

Repeterende oppgaver tilpasses enkelt ditt og kundens behov. Sett selv fristene og vær ute i god tid. Det er enkelt å opprette oppgaver uansett hvor du er i programmet. Enkeltoppgaver opprettes raskt og effektivt, noe som gjør “post it”-lapper overflødige.

Oppgavestatus

Sjekkpunkter og oppgavestatus gjør det enkelt for medarbeidere og ledere å holde oversikt over hver enkel oppgave. Dette gjør det enkelt å vite hvordan du ligger an.

Enkel delegering

I ferier eller perioder med mye arbeid kan oppgaver enkelt delegeres videre til kollegaer slik at oppgavene blir utført innen avtalt tid.

Lurer du på noe?

Fyll ut skjemaet så tar vi raskt kontakt