Hybride driftsløsninger

Hybride driftsløsninger er den skytjenesten de fleste kunder velger. Vi tilpasser løsningen til ditt behov. Du får tilgang til programmer og data når og hvor du vil, og vi sørger for versjonsoppdateringer, backup og IT-sikkerhet.

Mange bedrifter har i dag en kombinasjon av ulike tekniske plattformer for sine programmer. Kanskje har de noen skyløsninger fra før, slik som Office 365 eller Duett Økonomi, mens øvrige programmer driftes på lokal server eller hos en annen driftsleverandør. Vi sørger for å sy alt dette sammen, slik at du ikke behøver å tenke på hvor alle programmer og data er lagret.

På den måten forenkles hverdagen din. Du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet, og vet at alle programmer og data alltid er oppdatert og tilgjengelig.

Fleksibelt med hybride driftsløsninger

Hybride driftsløsninger gjør deg mer fleksibel. Bare du har tilgang til Internett, kan du logge deg på og jobbe når du vil. Du kan bruke pc, nettbrett eller smarttelefon. Velg det som passer best der og da. Om du er på jobben, på reise, hjemme, ute hos kunde, på hytta eller et annet sted spiller ingen rolle.

Mange fordeler

Hos oss får du ingen overraskende tilleggsfakturaer. Vi har heller ingen begrensninger på diskplass for programmer, størrelse på e-postvedlegg eller antall e-poster. Hos oss er alt inkludert, med en oppetid på minimum 99,7 %. Vi har vaktordninger og en god supporttjeneste.

Mer om Duett Sky

Duett har fokus på samspill direkte med kundene.
Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!