Skip to main content
Duett-regnskapsprogram-fakturering-ikon-primaer-negativ-2

Regnskapsprogram som gir full oversikt over faktureringen

Duett gir deg full oversikt over alle fakturaer, og du kan enkelt sende ut betalingspåminnelser både via e-post og SMS. Du kan også kostnadsfritt overføre fordringen til Svea Finans.

Full oversikt over ubetalte fakturaer

Kontrollsenteret ditt gir deg full oversikt over både betalte og ubetalte fakturaer. Der får du dessuten automatisk varsel om ubetalte fordringer. Hvis du bruker KID-nummer ved fakturering, kan innbetalingene hentes direkte fra banken. Dermed sparer du registreringstid, samtidig som du alltid har en oppdatert og nøyaktig oversikt over hvilke fakturaer som gjenstår å betales.

Enkelt å sende betalingspåminnelse

Duett gir deg fleksibiliteten til å velge hvordan du ønsker å håndtere betalingspåminnelser. Fra kontrollsenteret kan du enkelt sende ut både SMS og e-post som første purring. Du har også muligheten til å delegere oppgaven til regnskapsfører hvis du foretrekker det.

Alternativt kan du aktivere automatisk purring og la oppgaven bli sendt direkte til Svea Finans ved forfalt betalingsfrist. Det beste av alt er at denne tjenesten ikke koster deg en krone ekstra, og Duett tilbyr en av markedets enkleste og beste integrasjoner med inkassopartneren.

Svea overtar når inkasso må til

Hvis kravet ikke blir betalt innen fristen, kan Svea overta og sende ut inkassovarselet. Tjenesten er helt gratis for deg, og dekkes av purregebyr og renter.

For å kunne benytte integrasjonen med Svea trenger du en OCR-avtale med banken som sørger for at innbetalingene blir bokført automatisk. Du kan enkelt aktivere integrasjonen i oversikten over forfalte fakturaer, og dermed ha en sømløs og effektiv prosess for inkasso i Duett.

Flere relevante funksjoner

Eget fakturasenter

Med eget fakturasenter har du full kontroll og oversikt på alt som har med faktura å gjøre.

Støtte for eFaktura

Dersom du fakturerer privatpersoner, kan du velge å sende fakturaen rett til deres nettbank som eFaktura. Da blir det enklere for dem å betale.

Egen logo på faktura

Du har full mulighet til å legge inn din egen logo på fakturaene dine, slik at mottaker er trygg på hvor fakturaen kommer fra.

Smart kommunikasjon

Duett har en innebygd chattefunksjon der du kan kommunisere med regnskapsfører eller dine ansatte på en sikker og effektiv måte.

Oversiktlig Dashboard

På Dashboardet har du full oversikt, rask og enkel tilgang til hele regnskapet ditt.

Åpent API

Duett har et åpent API med gode muligheter for integrasjon av eksterne systemer.

Ofte stilte spørsmål om Duett

Er det en app?

Ja, med Duett regnskapsprogram så følger det med en egen app som gjør at du kan gjøre det meste der du er.

Er det mulighet for integrasjoner i Duett?

Ja. I Duett er det et åpent API som gjør det enkelt å integrere mot andre systemer. Det er allerede laget en rekke integrasjoner som du finner her.

Er det en god oversikt på ubetalte fakturaer?

Ja. I regnskapsprogrammet er det veldig enkelt å få oversikt over ubetalte fakturaer. Når du er inne i Duett så finnes det et eget forfallsregister som automatisk viser alle ubetalte fakturaer. Fra der er det bare å klikke seg inn og gjøre nødvendige valg.

Er det enkelt å lage en faktura?

Ja. I regnskapsprogrammet har du tilgang til fakturasenteret hvor du får full oversikt på alle fakturaer, krediteringer, mulighet til å redigere og sende fakturaer. I fakturasenteret har du også mulighet til å sette opp tilbud, sette opp ordre(r) og oversikt på ordrebekreftelser.

Er det et godt varslingssystem i regnskapsprogrammet?

I regnskapsprogrammet kan du velge om du vil ha varsler på SMS, på e-post eller i appen. Da får du automatisk beskjed når det er oppgaver du må gjøre, slik som å attestere inngående fakturaer.

Er det mulig å lage egne betalingsplaner?

Ja, når du attesterer inngående fakturaer kan du velge å dele opp betalingen i flere rater. Velg antall rater og hvor ofte du vil betale. Når du godkjenner betalingsplanen sendes alle ratene til banken for betaling på angitte datoer.

Hvordan oppretter man en rapport?

Duett regnskapsprogram har mange rapportmuligheter, og det er flere ferdige rapport-maler du kan benytte. Du starter gjerne med en standardrapport, som du enkelt tilpasser slik du ønsker. Du kan også eksportere rapporter til Excel eller PDF.

Kan man kommunisere/chatte med andre i regnskapsprogrammet?

I Duett regnskapsprogram er det enkelt å kommunisere. Chatteboblen er lett tilgjengelig i toppmenyen, og du kan velge hvilken type melding du vil sende, enten det er en en-til-en-chat, en gruppechat eller en melding til forhåndsdefinerte grupper.

Meldingssystemet har egne varsler, slik at mottakerne får beskjed om at det er en melding til dem i regnskapsprogrammet. Alle tidligere sendte meldinger finnes i meldingsarkivet, slik at du alltid har en god oversikt over viktig informasjon om regnskapet ditt.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende Duett.