Skip to main content

Jeg skal aldri slutte å bruke Duetts regnskapsprogram

before
after

Monica Larsen er daglig leder i Stall Verdens Ende på Tjøme utenfor Tønsberg. Hun har over 40 hester og flere alpakkaer, og leder i tillegg en stor gjeng dedikerte ansatte og frivillige. Monica er autorisert rideinstruktør og tidligere norgesmester i sprangridning og tilbyr rideskole og sprangtrening i skjønn forening.

Konkurransehestene holder til i en stall med lysekrone i taket og hver sin luftegård fordi Monica er like opptatt av at både firbeinte- og tobeinte skal ha det bra. Muligheten til å fokusere mest på dette, takker hun regnskapssystemet Duett for.

 

– Når jeg er glad, er du glad, ikke sant?

 

Monica går rundt i stallen og småprater med hestene. Hun mener det er mye lettere å håndtere de store, majestetiske dyrene enn det er å holde på med alt det administrative rundt regnskap, fakturering og lønn. Mens Duett tar seg av dette, vil Monica langt heller bruke tiden sin på å passe på dyrene, vedlikeholde stallen, lære barn å ri og å kunne ta seg en tur på hesteryggen selv.

– Å ha Færder nasjonalpark rett utenfor døren, med egne ridestier i sanddynene, sjøsprøyt i ansiktet og frisk luft i lungene, det er toppen av lykke i en travel hverdag. Jeg har bygget opp Stall Verdens ende fra den spede starten i 1996 til den store bedriften det er i dag. Nå har vi til og med egen nettbutikk! Som leder har jeg ansvar for drift, lønnsomhet og ikke minst trivsel, og da er det fantastisk å ha Duetts regnskapsprogram i ryggen som, gjennom et enkelt tastetrykk, gir meg full kontroll og mer tid til det jeg liker best, sier Monica entusiastisk.

MONICA ELSKER Å JOBBE MED HESTER PÅ STALL VERDENS ENDE

Alt på et sted, både på app og web

Kundene til Duett opplever systemet som svært oversiktlig og tidsbesparende fordi det er intuitivt og enkelt å bruke, samtidig som alle sentrale funksjoner man trenger er samlet på ett sted og tilgjengelig både på desktop og mobil. Det gjelder også hos Stall Verdens Ende.

 

– Det er ikke bare enkelt med internett i havgapet, men nå er det stabilt og da er Duett min beste venn.

 

 

Systemet er veldig enkelt å bruke og samler alt av viktige opplysninger på ett sted. Man får på en måte belønning også. Gjør jeg noe bra og har gode tall, får jeg en tommel opp fra Duett. Vi er et bra team, forteller Monica med et smil.

_MAV2661_ibdbdt

Tid til livet i fjæra

Målet til Duett er å gi kundene litt mer overskudd, både på jobb og i fritiden, og sørge for å forenkle deres hverdag gjennom enkle og tidsbesparende tjenester. Monica kunne ikke vært mer enig i at tid spart er det aller viktigste Duett bidrar med for henne og stallen.

– Duett gir meg viktig tid til overs. Den tiden bruker jeg på drift av stallen og nettbutikken, men også på kurs, skole og tid med de nydelige dyrene våre. Fritid for meg er rett og slett å slippe å tenke på alt det regnskapstekniske, sette meg på hesteryggen og ri ut i Norges fineste natur her på Verdens Ende, sukker Monica fornøyd, mens hun klapper hesten og skuer utover landskapet.