Skip to main content

Duett Blogg

Oppdag Duett-bloggen, hvor innsikt i digital økonomistyring møter regnskapsføreres behov. Utforsk de nyeste innen regnskapsteknologi og opplev hvordan Duett Økonomi bringer et snev av magi til din praksis. Få tilgang til ekspertråd, praktiske regnskapstips, og inspirerende suksesshistorier. Sammen forvandler vi utfordringer til muligheter, styrker virksomheten din og leder veien mot en mer effektiv hverdag.

Nøkkelen til et enklere årsoppgjør – her er de siste trendene

Som produktleder for årsoppgjør i regnskapsprogrammet Duett Økonomi, er jeg kontinuerlig på utkikk etter måter å innovere og forbedre prosesser for regnskapsførere og deres klienter. Jeg ønsker nå å..

Hvordan digitaliserte posteringsnøkler forbedrer landbruksregnskapet

Jeg er Ingeborg Schärer Nymoen og er produktansvarlig landbruk for regnskapsprogrammet Duett Økonomi. Tenkte jeg skulle dele en god måte dere kan jobbe med landbruksregnskapet på. Du har kanskje..

ENK-håndtering i 2024: Duett presenterer solide oppdateringer

Duett er stolte av å annonsere vesentlige forbedringer til vår ENK-løsning, med fokus på kvalitet og brukervennlighet. Kvalitet betyr alt Vår strenge testing og kvalitetssikringsfase har ført til..