Skip to main content

Duett Blogg

Duett Blogg

Traktor og tall: Din guide til jordbruksfradraget uten tull

Få en enkel introduksjon til hvem som kvalifiserer for jordbruksfradrag og hvordan fradraget beregnes i forbindelse med årsoppgjøret. I disse tider jobbes det hardt for å få levert skattemeldingen..

Duett Blogg

Slik fornyer digital oppdragsstyring og kvalitetssikring regnskapsbransjen

Når jeg tenker tilbake på tiden jeg har jobbet med Taskline, og alle de flotte regnskapsførerne vi har snakket med, blir jeg stadig påminnet hvorfor vi startet dette prosjektet. For dere i..

Duett Blogg

Kompliserte årsoppgjørsregler gjort enkelt i praksis

Som produktleder for årsoppgjør i regnskapsprogrammet Duett Økonomi, er jeg opptatt av å forbedre arbeidshverdagen for regnskapsførere og deres klienter. I Duett forsøker vi å gjøre..

Duett Blogg

En ny bankintegrasjon for enklere og mer effektive betalinger

I en tid hvor betalingsmetoder og integrasjoner utvikles raskere enn noen gang, er det viktig for bedriftene å holde tritt med innovasjonen. Moderne brukere forventer bedre integrasjoner mellom..

Duett Blogg

Nøkkelen til et enklere årsoppgjør – her er de siste trendene

Som produktleder for årsoppgjør i regnskapsprogrammet Duett Økonomi, er jeg kontinuerlig på utkikk etter måter å innovere og forbedre prosesser for regnskapsførere og deres klienter. Jeg ønsker nå å..

Duett Blogg

Hvordan digitaliserte posteringsnøkler forbedrer landbruksregnskapet

Jeg er Ingeborg Schärer Nymoen og er produktansvarlig landbruk for regnskapsprogrammet Duett Økonomi. Tenkte jeg skulle dele en god måte dere kan jobbe med landbruksregnskapet på. Du har kanskje..

Duett Blogg

ENK-håndtering i 2024: Duett presenterer solide oppdateringer

Duett er stolte av å annonsere vesentlige forbedringer til vår ENK-løsning, med fokus på kvalitet og brukervennlighet. Kvalitet betyr alt Vår strenge testing og kvalitetssikringsfase har ført til..