Skip to main content

Bedre balanse mellom arbeidsliv og privatliv

  • Hjem
  • Kundehistorier

Våre kundehistorier

Kundene våre er hjertet i virksomheten vår. De er grunnlaget for vår suksess, og deres tillit og støtte betyr alt for oss. Vi er takknemlige for at de har valgt å handle hos oss og for at de deler sine erfaringer med oss og andre. Gjennom deres historier får vi innsikt i hvordan produktene og tjenestene våre har påvirket og forbedret deres liv og virksomheter.

Kundehistorier

Bedre kundekontakt med automatiske prosesser

Samboerparet tok i bruk ny teknologi i økonomistyringen. Dette forenklet prosessene deres og styrket deres evne til å drive gården mer effektivt. Nina Johansen og samboer Gunnar Johan Bøhn driver..

Kundehistorier

Tok over bondegården – og drømmen om et nytt fjøs

Nora Sandberg (32) er en moderne melkebonde med ansvaret for 2–3 ansatte, 150 storfe, opptil 100 kalvinger og produserer dessuten korn og gras. Gården overtok hun etter sin far, og målet er å..

Kundehistorier

Jeg skal aldri slutte å bruke Duetts regnskapsprogram

Monica Larsen er daglig leder i Stall Verdens Ende på Tjøme utenfor Tønsberg. Hun har over 40 hester og flere alpakkaer, og leder i tillegg en stor gjeng dedikerte ansatte og frivillige. Monica er..

Kundehistorier

Bonde og superpappa med Duett regnskapsprogram

Arne Ingvar Nymoen er en melkebonde med mange jern i ilden. Han har tidligere vært møbelsnekker, men nå går all tid med til gårdsdrift, familieliv, hunder og skytetrening. Heldigvis bruker han et..

Kundehistorier

Duett er det klart beste regnskapsprogrammet

Christian Ulvin Berg er daglig leder i Pilar Regnskap, en dyktig gjeng med nærmere 50 regnskapsførere i en bransje i stor endring. – Duett sikrer oss litt mer overskudd både på og utenfor kontoret,..