Skip to main content

 

Landbruksregnskap

 

Spar tid på regnskap og årsoppgjør

Er du regnskapsfører, næringsdrivende som fører regnskapet selv, eller bruker du regnskapskontor? Uansett er Duett en effektiv løsning for regnskap og årsoppgjør, spesielt tilpasset landbruket. Duett er et trygt og velprøvd system som brukes av tusenvis av regnskapsførere, bønder og mange andre virksomheter.

 

Gratis tips til regnskapsføringen

Inkludert i Duett får du digitale «posteringsnøkler» som utgis av Norges Bondelag, med tips til praktisk regnskapsføring, kontering og eksempler.

Søk på stikkord og få detaljert forslag til hvilke konti dette bør føres på. De digitale posteringsnøklene gir deg også innføring i reglene rundt skatt, merverdiavgift og bokføring.

Hva får du med Duett?

Duett-regnskapsprogram-arsoppgjor-ikon-primaer-positiv
Årsoppgjør

I Duett hentes tallene rett inn i skattemeldingen. Med Justering og fordeling beregner du resultat, skatt, fordeling av næringsinntekt mellom ektefeller, jordbruksfradrag og gevinst- og tapskonti.

Duett-regnskapsprogram-api-integrasjoner-ikon-primaer-positiv

Integrasjon med Landbrukets Dataflyt

Tine, Nortura, Fatland og mange andre aktører sender sine avregninger gjennom Landbrukets Dataflyt. Disse avregningene hentes og bokføres i Duett med alle nødvendige produktkoder.

MANGE_ULIKE_0DINTEGRASJONER_3_jwlfm3
Annen næring

Du kan kombinere to-månedlig mva.rapportering for annen næring med årstermin mva. for landbruket.

Duett-regnskapsprogram-automasjon-ikon-primaer-positiv-1
Automatisering

Duett gir mulighet for automatisk bokføring av fakturaer og betalinger. Det reduserer manuelt arbeid og sørger for at regnskapet alltid er oppdatert.

Duett-regnskapsprogram-app-ikon-primaer-positiv
App

Duett-appen gir deg full kontroll over økonomien uansett hvor du er. Registrer timer, varekostnader, fakturering, kvitteringer og reiseregninger.

Duett-regnskapsprogram-rapporter-ikon-primaer-positiv
Konvertering fra andre systemer

Normalt overfører vi alle dine posteringer til Duett. Du slipper å logge deg på det gamle systemet for å finne tidligere bilag.

Duett-regnskapsprogram-lonn-ikon-primaer-positiv
Lønn

Duetts automatiserte lønnssystem gjør hverdagen mer effektiv for deg som arbeidsgiver og for de ansatte.

Duett-minside-dark_tf4niq
Bruker du regnskapskontor?

Spør regnskapsføreren din om å få tilgang til Duett MinSide. Der kan du fakturere, godkjenne og betale regninger, sende inn kvitteringer på småkjøp og få oversikt over tallene dine. Du vil spare mye tid, og regnskapet ditt blir oftere oppdatert.

Bransjeledende innen landbruksregnskap

Bedre kundekontakt med automatiske prosesser
Kundehistorier

Bedre kundekontakt med automatiske prosesser

Samboerparet tok i bruk ny teknologi i økonomistyringen. Dette forenklet prosessene deres og styrket deres evne til å drive gården mer effektivt. Nina Johansen og samboer Gunnar Johan Bøhn driver..

Tok over bondegården – og drømmen om et nytt fjøs
Kundehistorier

Tok over bondegården – og drømmen om et nytt fjøs

Nora Sandberg (32) er en moderne melkebonde med ansvaret for 2–3 ansatte, 150 storfe, opptil 100 kalvinger og produserer dessuten korn og gras. Gården overtok hun etter sin far, og målet er å..

Jeg skal aldri slutte å bruke Duetts regnskapsprogram
Kundehistorier

Jeg skal aldri slutte å bruke Duetts regnskapsprogram

Monica Larsen er daglig leder i Stall Verdens Ende på Tjøme utenfor Tønsberg. Hun har over 40 hester og flere alpakkaer, og leder i tillegg en stor gjeng dedikerte ansatte og frivillige. Monica er..

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende Duett.