Skip to main content

Dyrk din fremtid: Hvordan bli en ekspert på landbruksregnskap

GRATIS VIDEOPODCAST

Få med deg videopodcasten om hvordan du kan bygge kompetanse for å bli en god landbruksregnskapsfører.

Produktsjef for landbruk, Ingeborg Schärer Nymoen, tar en prat med to dyktige ansatte i Norges Bondelag, Martin Johnsbråten og Line Tronstad. Sammen gir de verdifulle råd og veiledning til ledere av regnskapskontor med landbrukstjenester, samt regnskapsførere som jobber med, eller ønsker å begynne med, landbruksregnskap.

Vi snakker om:

  • Kompetansebygging og utdanning
  • Teknologi og digital regnskapshåndtering
  • Å bistå bonden og bondenæringen – rådgivning
  • Posteringsnøklene

 

Speakers

ingeborg-landbruksregnskap

Ingeborg Schärer Nymoen

Produktsjef Duett

Ingeborg har lang erfaring innen regnskapsbransjen som regnskapsfører, prosjektleder og produktutvikler, og har i dag ansvaret for Duetts utvikling innen landbrukssegmentet, samtidig som at hun og mannen driver gård med mjølkekyr, kjøttfe og grasproduksjon.

Ingeborg brenner for utvikling av smarte løsninger i regnskapsbransjen og jobber for at arbeidshverdagen til den norske bonde skal være så enkel som mulig både i forbindelse med regnskapsproduksjonen og i hverdagen generelt.

Line Tronstad 

Seniorrådgiver

Line jobber som seniorrådgiver i avdelingen for Regnskap- og juridisk service hos Norges Bondelag, med skatt og driftsøkonomi som fagområder, en jobb som innebærer å sette seg godt inn i særlovgivningen for primærnæringen, og holde seg oppdatert på problemstillinger innenfor jord- og skogbruksvirksomhet. Hun planlegger og holder også kurs for Norges Bondelag. Line er også statsautorisert regnskapsfører og har jobbet på Spydeberg regnskapslag SA i nesten 25 år før hun startet i Norges Bondelag. Ved siden av nå driver hun et lite regnskapskontor, og bor på gård hvor de holder på med korn-, skog- og ved-produksjon.

Martin Johnsbråten 

Rådgiver

Martin jobber som rådgiver i avdelingen for Regnskap- og juridisk service hos Norges Bondelag, med regnskap, skatt og driftsøkonomi som fagområder. Han er statsautorisert regnskapsfører og har vært foreleser   i bedriftsøkonomiske fag, GRFS og skatte- og avgiftsrett. Martin er også kursholder for Norges Bondelag.