Skip to main content
  • Hjem
  • Blogg
  • ENK-håndtering i 2024: Duett presenterer solide oppdateringer

ENK-håndtering i 2024: Duett presenterer solide oppdateringer

Anders Stensberg Myrheim

Anders Stensberg Myrheim Mar 17, 2024

Duett er stolte av å annonsere vesentlige forbedringer til vår ENK-løsning, med fokus på kvalitet og brukervennlighet.

Kvalitet betyr alt

Vår strenge testing og kvalitetssikringsfase har ført til mange forbedringer, betydelig reduserte feil og økt stabilitet. Vi har investert tungt for å gjøre vår ENK-løsning så feilfri som mulig, og sikre en sømløs opplevelse for brukerne våre. Ved å samarbeide med kunder aktivt i test med ekte data har vi tilsammen fått til de gode løsningene.

Forbedret funksjonalitet: Justering og fordelingjustering-fordeling-1

"Justering og fordeling"-modulen fungerer nå som et kraftigere verktøy for simulering og rådgivning, noe som gjør det mulig for regnskapsførere å gi den beste skatterådgivningen. For inntektsåret 2023 har denne funksjonen sett betydelige forbedringer, noe som gjør den til et uvurderlig verktøy for skatteplanlegging og rådgivning. Årets oppdateringer tillater undersøkelse av ulike faktorer som påvirker personinntekt og trinnskatt, her kan du virkelig finne «the sweet spot» mellom maksimale skattemessige fradrag og forsvarlig pensjonsgivende inntekt.

Forenklet håndtering av lønns- og pensjonsoppgave

Introduksjonen av det nye arbeidspunktet for "Lønns- og pensjonskostnader" forenkler rapporteringen og erstatter det tidligere RF-1022 skjemaet. Denne oppdateringen forenkler rapporteringsprosessen, og sikrer nøyaktighet og overensstemmelse med de nyeste forskriftene. Enten du bruker Duett Lønn eller for eksempel bare trenger å rapportere en kårytelse, sikrer integrasjonen at dataene direkte mates fra balansen, i samsvar med A07-rapporten.

Oppdateringer i tråd med nyeste regelverk

For å sikre at våre kunder alltid arbeider i samsvar med gjeldende lover og forskrifter, har Duett Årsoppgjør blitt oppdatert med de siste endringene i regelverket for 2024. Disse oppdateringene sikrer at våre brukere er godt forberedt og kan håndtere sine årsoppgjør i henhold til alle relevante krav.

Avsluttende tanker

Nå som vi går inn i årsoppgjørsperioden, er vi trygge på at at våre kvalitetsforbedringer vil gi alle våre kunder en god opplevelse – og en enklere håndtering av innsending av skattemelding.

 

gratis webinar ENK