Skip to main content
 • Hjem
 • Blogg
 • Hvordan digitaliserte posteringsnøkler forbedrer landbruksregnskapet

Hvordan digitaliserte posteringsnøkler forbedrer landbruksregnskapet

Ingeborg Schärer Nymoen

Ingeborg Schärer Nymoen Apr 3, 2024

Jeg er Ingeborg Schärer Nymoen og er produktansvarlig landbruk for regnskapsprogrammet Duett Økonomi.
Tenkte jeg skulle dele en god måte dere kan jobbe med landbruksregnskapet på. 

 

Du har kanskje hørt om boka Posteringsnøklene av Sigurd Løland i Bondelaget? Nå har vi, i samarbeid med Norges Bondelag, vært så heldige å få mulighet til å integrere denne boka. Posteringsnøklene har vært til stor nytte og grunnlag for læring i mange år. 27 utgaver har det blitt. – Ikke bare-bare å vite om alle særegenheter med landbruket, så takk til Sigurd som har laget denne samlingen. 

Digitalisering av Posteringsnøkler 

Posteringsnøklene får du nå gratis integrert i Duett Økonomi, noe som er et stort steg i rett retning for effektivitet i håndtering og bokføring av landbruksregnskap. Det betyr i praksis at du kan si farvel til manuelle oppslag og usikkerhet rundt korrekt bokføring. Ja ok da, så får du ikke to streker under alle svar her heller og trenger noen gode vurderinger, men med posteringsnøklene blir du godt rustet til å ta gode valg til det beste for kunden din. Sjekk gjerne ut videoen nederst på siden. Hendig løsning ikke sant? 

Samtidig er informasjonen du trenger alltid tilgjengelig, og det du produserer blir mer nøyaktig og riktig. 

Unikt samarbeid med Norges Bondelag 

For de som kjenner historien så vet dere at Duett og Norges Bondelag har vært gode samarbeidspartnere i mange år, begge parter med høyt fokus på det som er til det beste for bonden. Også nok en gang har samarbeidet gjort det mulig for oss å komme med en løsning som støtter landbruket med de beste tilgjengelig verktøyene. Norges Bondelag vil fortsette å oppdatere posteringsnøklene slik de har gjort i mange år nå, og dette sikrer høy kvalitet på innhold og løsning.  

Hvorfor integrerte Posteringsnøkler gjør en forskjell for deg 

Du lurer kanskje på, hvorfor er dette viktig for meg? Vi har listet noen punkter som vi mener er viktige for deg og som du kanskje vil kjenne deg igjen i: 

 • Spar tid: Digitaliseringen reduserer tiden du bruker på manuelle oppslag betraktelig. Da frigir du tid til andre oppgaver.
 • Økt nøyaktighet: Feil i bokføring kan føre til store utfordringer og ekstra arbeid. Med digitale og raskt tilgjengelige posteringsnøkler, reduseres risikoen for feil, noe som sikrer mer nøyaktige regnskap. 
 • Økt kunnskap: Vi skal lære alt her i livet; også spesielle bokføring- skatte- og mva-regler. I Posteringsnøklene vil du lære mye ved å bruke de på det tidspunktet du sitter med kunder med spesifikke problemstillinger. «Learning by doing», med enkel tilgang til kunnskapen.
 • Styrket etterlevelse av lover og regler: Regnskap, også i landbruket, er underlagt strengt regelverk. Digitaliserte posteringsnøkler, spesielt utviklet med innsikt fra Norges Bondelag, sørger for at regnskapet alltid er i tråd med gjeldende lovgivning og retningslinjer.
 • «Kunnskap er makt» gjennom teknologi: Ved å gi deg de beste verktøyene økes din beslutningstaking.
 • Eksklusiv tilgang: Takket være samarbeidet med Norges Bondelag, får du posteringsnøklene integrert i Duett Økonomi. Unik fordel for deg som bruker og er regnskapsfører i Duett. 

   
  Vi er sikker på at tilgangen til disse digitale nøklene vil forenkle arbeidsprosessene, øke nøyaktigheten og gi deg mer tid til annet viktig arbeid. Og husk at vårt team alltid er klar til å hjelpe, enten det er spørsmål om posteringsnøklene eller andre funksjoner i Duett Økonomi.