Skip to main content

Salesforce (by iizy)

Henter fakturagrunnlag og kunder til Duett. Dataene sendes en vei fra Salesforce til Duett.

Besøk hjemmesiden

Salesforce er ledende innen customer relationship management (CRM) på grunn av en plattform som bruker nyeste teknologi innen skytjenester, sosiale medier, mobilkommunikasjon Internet of Things (IoT) og kunsitg intelligens.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra Salesforce -> til Duett Økonomi.

Integrasjonen vil overføre fakturagrunnlag (ordre) og kundeinformasjon til Duett. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i Fakturasenter (Påbegynt ordre og Ordre klar til sending) og kunderegister.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer for deg som bruker Salesforce som kunde/CRM-system og som bruker Duett Økonomi som regnskapssystem. NB Disse integrasjonene spesial-lages for hver case, da det ikke er noen standardmodul for fakturagrunnlag i Salesforce.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturagrunnlag og kundeinformasjon overføres automatisk fra Salesforce til Duett.

  2. Alt ligger klart til fakturering, bokføring og oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS. Telefon: 51 20 58 00. E-post: post@iizy.no.

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.