Skip to main content
Duett-regnskapsprogram-app

Alt du trenger i et regnskapsprogram, finner du i appen

Duett-appen gir deg full kontroll over økonomien uansett hvor du er. Du kan registrere timer og varekostnader, sende ut og betale fakturaer, levere kvitteringer og lage reiseregninger. Dessuten kan du sende meldinger til regnskapsfører, og få svar der og da.

Registrer i appen i sanntid

Duett-appen gjør det enkelt å registrere timer i sanntid, enten det er vanlig arbeidstid eller overtid. Du kan også laste opp bilder som dokumenterer arbeidet og legge til kostnader for brukte materialer. Dette gjør det faktisk mulig å lage og sende fakturaer rett fra mobilen så snart jobben er ferdig.

Reiseregning og timeregistrering på farten

Med Duett kan du lage reiseregningen mens du er på farten, og programmet beregner det meste helt automatisk. Ta bilde av kvitteringer og utlegg, og legg til en kort beskrivelse, så henter regnskapsprogrammet automatisk ut informasjon som dato og beløp fra bildet.

Duett kan beregne eventuelle diettsatser og konvertere beløp til norske kroner hvis du er i utlandet. Og legger du inn en kjørerute, beregnes antall kilometer automatisk. Dermed blir det enkelt å lage nøyaktige og fullstendige reiseregninger mens du er på farten.

Sikker kommunikasjon

Med Duett-appen kan du dessuten kommunisere trygt med regnskapsbyrået ditt, og få raskt svar på spørsmål. Regnskapsføreren kan også sende deg viktige meldinger eller forespørsler som kan løses umiddelbart. Hvis det haster å betale en viktig regning, kan du enkelt gjøre det med noen få tastetrykk i appen og deretter fortsette med arbeidet ditt.

Ofte stilte spørsmål om Duett

Er det en app?

Ja, med Duett regnskapsprogram så følger det med en egen app som gjør at du kan gjøre det meste der du er.

Er det mulighet for integrasjoner i Duett?

Ja. I Duett er det et åpent API som gjør det enkelt å integrere mot andre systemer. Det er allerede laget en rekke integrasjoner som du finner her.

Er det en god oversikt på ubetalte fakturaer?

Ja. I regnskapsprogrammet er det veldig enkelt å få oversikt over ubetalte fakturaer. Når du er inne i Duett så finnes det et eget forfallsregister som automatisk viser alle ubetalte fakturaer. Fra der er det bare å klikke seg inn og gjøre nødvendige valg.

Er det enkelt å lage en faktura?

Ja. I regnskapsprogrammet har du tilgang til fakturasenteret hvor du får full oversikt på alle fakturaer, krediteringer, mulighet til å redigere og sende fakturaer. I fakturasenteret har du også mulighet til å sette opp tilbud, sette opp ordre(r) og oversikt på ordrebekreftelser.

Er det et godt varslingssystem i regnskapsprogrammet?

I regnskapsprogrammet kan du velge om du vil ha varsler på SMS, på e-post eller i appen. Da får du automatisk beskjed når det er oppgaver du må gjøre, slik som å attestere inngående fakturaer.

Er det mulig å lage egne betalingsplaner?

Ja, når du attesterer inngående fakturaer kan du velge å dele opp betalingen i flere rater. Velg antall rater og hvor ofte du vil betale. Når du godkjenner betalingsplanen sendes alle ratene til banken for betaling på angitte datoer.

Hvordan oppretter man en rapport?

Duett regnskapsprogram har mange rapportmuligheter, og det er flere ferdige rapport-maler du kan benytte. Du starter gjerne med en standardrapport, som du enkelt tilpasser slik du ønsker. Du kan også eksportere rapporter til Excel eller PDF.

Kan man kommunisere/chatte med andre i regnskapsprogrammet?

I Duett regnskapsprogram er det enkelt å kommunisere. Chatteboblen er lett tilgjengelig i toppmenyen, og du kan velge hvilken type melding du vil sende, enten det er en en-til-en-chat, en gruppechat eller en melding til forhåndsdefinerte grupper.

Meldingssystemet har egne varsler, slik at mottakerne får beskjed om at det er en melding til dem i regnskapsprogrammet. Alle tidligere sendte meldinger finnes i meldingsarkivet, slik at du alltid har en god oversikt over viktig informasjon om regnskapet ditt.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende Duett.