Skip to main content

Meca

Henter fakturaer til Duett. Dataene sendes en vei fra ProMeister til Duett.

Besøk hjemmesiden

MECA er i dag en ledende totalleverandør på ettermarkedet for bildeler, verktøy, forbruksartikler, billakk, verkstedsutstyr, tyngre kjøretøy og smøreoljer.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra ProMeister PBS -> til Duett Økonomi.

Integrasjonen vil overføre fakturaer til Duett. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i bilagsjournal, bilagsregister (Duett Win) og Duett Bilagskontroll.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer for deg som bruker ProMeister som faktura- og betalingssystem og som bruker Duett Økonomi som regnskapssystem. ProMeister har løsninger som er tilpasset bilverksteder.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Du melder dine ønsker og behov til ProMeister

  2. Fakturajournal overføres automatisk fra ProMeister til Duett.

  3. Alt ligger klart til bokføring og oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.