Skip to main content

MyRent

Henter bilag til Duett. Dataene sendes en vei fra MyRent til Duett.

Besøk hjemmesiden

MyRent gjør utleieprosessen enklere og er et system for utleie av bolig, næring og mye mer.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra MyRent -> til Duett Økonomi.

Automatisk sending av fakturalinjer fra MyRent til Duett. Integrasjonen settes opp for regnskapsoverføring fra MyRent til valgt regnskapssystem slik at du ikke trenger å registrere fakturaer/ordre to steder.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker MyRent , og som bruker Duett Økonomi som fakturering og/eller regnskapssystem. MyRent er et system for utleie av eiendom.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturajournaler overføres automatisk fra MyRent til Duett.

  2. Alt ligger klart til fakturering, bokføring og oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.