Skip to main content

Faktum Faktura

Henter faktura- og betalingsinformasjon til Duett. Dataene sendes en vei fra Faktum Faktura til Duett.

Besøk hjemmesiden

Faktum Faktura er et enkelt og profesjonelt fakturaprogram.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra Faktum Faktura -> til Duett Økonomi.

Integrasjonen vil overføre faktura- og betalingsinformasjon til Duett. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i Fakturasenter (Påbegynt ordre og Ordre klar til sending) og Bilagskontroll.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker Faktum Faktura som fakturasystem og som bruker Duett Økonomi som regnskapssystem. Faktum Faktura er et enkelt og profesjonelt fakturaprogram.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Du melder dine ønsker og behov til Faktum Faktura.

  2. Fakturalinjene overføres automatisk fra Faktum Faktura til Duett.

  3. Alt ligger klart til fakturering, bokføring og oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

Iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.