Skip to main content

SendRegning

Henter fakturagrunnlag, bilag og reskontro/forfall til Duett. Dataene sendes en vei fra SendRegning til Duett.

Besøk hjemmesiden

SendRegning er Norges ledende nettbaserte fakturasystem. De sørger for alt du trenger for å sende og følge opp regninger raskt og enkelt. De leverer til alle bransjer, lag og foreninger. Deres hovedfokus er brukervennlighet og kvalitet på tjenesten.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra SendRegning -> til Duett Økonomi.

Integrasjonen vil automatisk overføre fakturajournal, fakturagrunnlag (ordre) og kundereskontro fra SendRegning. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i Fakturasenter (Påbegynt ordre og Ordre klar til sending), bilagsjournal, bilagsregister (Duett Win), Duett Bilagskontroll, samt reskontro.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker SendRegning til fakturering, og som bruker Duett Økonomi som fakturering og/eller regnskapssystem. SendRegning er et fakturaprogram for små og store bedrifter.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Bilag, fakturagrunnlag og reskontro overføres automatisk fra SendRegning til Duett.

  2. Alt ligger klart til fakturering, bokføring og oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.