Skip to main content

Vipps

Henter bilag til Duett. Dataene sendes en vei fra Vipps til Duett.

Besøk hjemmesiden

Vipps er det ledende selskapet innen smartbetaling i Norge. Vipps lar brukerne betale til mottagers telefonnummer i stedet for kontonummer.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre? 

Denne integrasjonen deler data en vei: fra Vipps -> til Duett Økonomi. 

Automatisk innlesing av oppgjørsrapportene fra Vipps slik at du har regnskapet oppdatert daglig. Beløpene som føres er innbetalingen fra kunder, kostnadsføringen av Vipps sine gebyrer samt beløpet som Vipps utbetaler til bedriftens bankkonto. 

 

Passer denne integrasjonen for meg? 

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker Vipps som betalingsløsning, og som bruker Duett Økonomi som fakturering og/eller regnskapssystem.  

 

Hvordan fungerer det?

  1. Bilag (oppgjørsrapporter) overføres automatisk fra Vipps til Duett.

  2. Alt ligger klart til oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

 

Hvis du ønsker å kombinere Vipps med Zettle by PayPal, innvilger iizy en rabattert pris på Vipps:
Kr 1.995 i etablering og kr 195 pr måned. Henvis til dette når du kontakter iizy.

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.