Skip to main content

EasyNetBooking

Toveis-integrasjon som sender til og fra fakturagrunnlag og bilag i begge systemer.

Besøk hjemmesiden

EasyNetBooking er et komplett online bookingsystem for overnattingssteder som innehar funksjonalitet for online booking og online resepsjon.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen sender data begge veier:

fra EasyNetBooking -> til Duett Økonomi, og fra Duett Økonomi -> til EasyNetBooking (KID-betalinger). 

Integrasjonen vil overføre fakturajournaler og fakturagrunnlag til Duett, og fakturagrunnlag til EasyNetBooking. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i Fakturasenter (Påbegynt ordre og Ordre klar til sending), bilagsjournal, bilagsregister (Duett Win) og Duett Bilagskontroll.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker EasyNetBooking som bookingsystem og som bruker Duett Økonomi til fakturering og regnskapssystem. EasyNetBooking er et komplett online bookingsystem for overnattingssteder som innehar funksjonalitet for online booking og online resepsjon.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturajournaler (bilag) overføres fra EasynetBooking til Duett.

  2. Fakturagrunnlag overføres automatisk mellom systemene.

  3. Alt ligger klart til fakturering, bokføring og oppfølging i Duett. 

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.