Skip to main content

JobOffice

Henter fakturajournal til Duett. Dataene sendes en vei fra JobOffice til Duett.

Besøk hjemmesiden

JobOffice tilbyr et kasseregister som er raskt og enkelt og komme i gang med. Et enkelt kassesysten som passer for alle virksomheter.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra JobOffice -> til Duett Økonomi.

Integrasjonen vil overføre fakturajournaler. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i bilagsjournal, bilagsregister (Duett Win) og Duett Bilagskontroll.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker JobOffice som kassesystem og som bruker Duett Økonomi som regnskapssystem. JobOffice er et kassesystem for detaljhandel og ulike servicevirksomheter.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Bilag overføres automatisk fra JobOffice til Duett.

  2. Alt ligger klart til oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.