Skip to main content
Duett-regnskapsprogram-attestering-betaling-ikon-primaer-negativ

Et regnskapsprogram med automatisert attestering og betaling

Duett har en unik, automatisert løsning som gjør det langt enklere å attestere og betale fakturaer. I regnskapsprogrammet blir inngående fakturaer automatisk sendt til riktig attestant for godkjenning. Etter at betalingene er gjennomført i banken, blir de automatisk bokført i systemet.

Utviklet i samarbeid med regnskapsførere

Duett er utviklet i tett samarbeid med regnskapsførere for å effektivisere bilagsbehandlingen og redusere manuelt arbeid. Programmet kan enkelt importere transaksjoner fra andre systemer, og det har allerede integrasjoner med flere viktige fagsystemer som er relevante for både regnskapsførere og deres kunder.

Forenklet attestasjon av faktura på mobil og web

Attestasjonen av fakturaer kan enkelt gjøres via MinSide, enten det er på nettbrett, mobil eller PC. En eller flere attestanter kan godkjenne fakturaen. Når fakturaen er godkjent, sendes den automatisk til banken for betaling på forfallsdatoen, samtidig som den også blir automatisk bokført i regnskapet.

Bilagsregisteret som utgangspunkt

Fakturaen må bokføres i bilagsregisteret før den sendes til attestasjon. Dette kan skje automatisk ved hjelp av konteringsforslag, men det finnes også andre alternativer som kan tilpasses dine preferanser.

Alle typer inngående fakturaer

Duett gir deg fleksibilitet når det gjelder attesteringsmetoder for inngående fakturaer. Du kan attestere fakturaer via AutoTrans (EHF), PDF-format eller skannet format. Hvis du har PDF-fakturaer, vil tolkningsfunksjonen automatisk konvertere dem til EHF-fakturaer. Selve attestasjonen og betalingen er lik uansett format, slik at det blir enkelt å få god oversikt.

Bilagsbilder i registeret

Arkivering av bilagsbilder er en standardfunksjon i bilagsregisteret som knytter bilder av bilagene til riktige transaksjoner. Ved automatisk bokføring av EHF-fakturaer, kan bilagsbilder også brukes for kontantkvitteringer, småbilag og inngående fakturaer som ikke kan tolkes fra PDF til EHF. Disse bilagene kan enkelt legges til attestasjon.

Flere relevante funksjoner

Enkelt å endre fakturaen

Har du behov for å endre noe på fakturaen? Det er fullt mulig å endre både beløp og betalingsdato på fakturaen ved delfakturering, kreditnota eller ved andre behov. Fakturaen vil likevel bokføres etter originalbeløp, slik god regnskapsskikk tilsier.

Unik rettefunksjon

Duett har en unik rettefunksjon som lar deg korrigere åpne bilag uten å måtte reversere dem eller lage korreksjonsbilag. Dette betyr at du enkelt kan gjøre endringer i konteringen selv etter at fakturaen er attestert, kommentert og til og med betalt.

Opplasting av fakturabildet

Du kan laste opp fakturabilder direkte i kontrollsenteret. Disse fakturaene vil bli synlige i kontrollsenteret, slik at du har en samlet oversikt. Du kan enkelt betale fakturaene med et tastetrykk.

Lagring av IBAN og SWIFT

Attestasjon og betaling av fakturaer i utenlandsk valuta er like enkelt som i NOK takket være lagring av korrekte IBAN- og SWIFT-numre for leverandøren. Etter betalingen bokføres den med riktig beløp i NOK, inkludert eventuelle gebyrer og valutatap/gevinst.

Ofte stilte spørsmål om Duett

Er det en app?

Ja, med Duett regnskapsprogram så følger det med en egen app som gjør at du kan gjøre det meste der du er.

Er det mulighet for integrasjoner i Duett?

Ja. I Duett er det et åpent API som gjør det enkelt å integrere mot andre systemer. Det er allerede laget en rekke integrasjoner som du finner her.

Er det en god oversikt på ubetalte fakturaer?

Ja. I regnskapsprogrammet er det veldig enkelt å få oversikt over ubetalte fakturaer. Når du er inne i Duett så finnes det et eget forfallsregister som automatisk viser alle ubetalte fakturaer. Fra der er det bare å klikke seg inn og gjøre nødvendige valg.

Er det enkelt å lage en faktura?

Ja. I regnskapsprogrammet har du tilgang til fakturasenteret hvor du får full oversikt på alle fakturaer, krediteringer, mulighet til å redigere og sende fakturaer. I fakturasenteret har du også mulighet til å sette opp tilbud, sette opp ordre(r) og oversikt på ordrebekreftelser.

Er det et godt varslingssystem i regnskapsprogrammet?

I regnskapsprogrammet kan du velge om du vil ha varsler på SMS, på e-post eller i appen. Da får du automatisk beskjed når det er oppgaver du må gjøre, slik som å attestere inngående fakturaer.

Er det mulig å lage egne betalingsplaner?

Ja, når du attesterer inngående fakturaer kan du velge å dele opp betalingen i flere rater. Velg antall rater og hvor ofte du vil betale. Når du godkjenner betalingsplanen sendes alle ratene til banken for betaling på angitte datoer.

Hvordan oppretter man en rapport?

Duett regnskapsprogram har mange rapportmuligheter, og det er flere ferdige rapport-maler du kan benytte. Du starter gjerne med en standardrapport, som du enkelt tilpasser slik du ønsker. Du kan også eksportere rapporter til Excel eller PDF.

Kan man kommunisere/chatte med andre i regnskapsprogrammet?

I Duett regnskapsprogram er det enkelt å kommunisere. Chatteboblen er lett tilgjengelig i toppmenyen, og du kan velge hvilken type melding du vil sende, enten det er en en-til-en-chat, en gruppechat eller en melding til forhåndsdefinerte grupper.

Meldingssystemet har egne varsler, slik at mottakerne får beskjed om at det er en melding til dem i regnskapsprogrammet. Alle tidligere sendte meldinger finnes i meldingsarkivet, slik at du alltid har en god oversikt over viktig informasjon om regnskapet ditt.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende Duett.