Skip to main content
Duett-regnskapsprogram-kontrollsenter-dashboard

Et regnskapsprogram som gjør det enkelt å tilpasse kontrollsenteret ditt

Kontrollsenteret i Duett Økonomi gir deg en skreddersydd oversikt over all viktig informasjon – helt automatisk.
Du får også et varslingssystem, slik at du alltid har full kontroll.

 
Et handlingssenter som gir deg full kontroll

Effektiv arbeidsflyt – når all informasjon er samlet på ett sted, kan regnskapsføreren effektivisere arbeidsflyten og være mer proaktiv i oppfølgingen av din økonomi.

Fordeler for regnskapsfører

Regnskapsføreren din kan tilpasse sitt eget handlingssenter, og kan dessuten følge opp alle kundene sine i ett og samme skjermbilde. Dermed får regnskapsføreren din bedre oversikt og muligheten til å oppdage eventuelle avvik enda raskere enn før.

Fordeler for regnskapsførers klienter

I kontrollsenteret kan du velge hvilke funksjoner du ønsker å ha tilgjengelige, slik at du får samlet all relevant informasjon på ett sted. Denne presentasjonen gir deg en komplett oversikt over bedriftens økonomiske status, presentert på en enkel og oversiktlig måte.

Full oversikt av varslingene dine

Når du er innlogget i Duett Økonomi kan du enkelt administrere varslinger på alle delene av regnskapet ditt. Dermed kan du alltid føle deg trygg på at de automatiserte arbeidsrutinene fungerer som de skal – og at du får beskjed dersom noe skulle feile. Varslene du har valgt, er synlige på startsiden din i Duett Økonomi.

Tilpasset varsling på mobil og web

Du kan få varsling både på e-post og SMS, og du velger selv hvilke tjenester du ønsker varsler for. Hvis automatiserte arbeidsrutiner skulle feile, får du beskjed med én gang, og du eller regnskapsføreren din kan raskt håndtere feilen.

Velg vikar ved fravær

Du kan oppgi en vikar for dine varsler hvis du er fraværende eller skal på ferie, og du kan selv vikariere for andre som er borte. Vikarer settes opp én gang, men du kan enkelt endre dette i innstillingene når som helst.

Ofte stilte spørsmål om Duett

Er det en app?

Ja, med Duett regnskapsprogram så følger det med en egen app som gjør at du kan gjøre det meste der du er.

Er det mulighet for integrasjoner i Duett?

Ja. I Duett er det et åpent API som gjør det enkelt å integrere mot andre systemer. Det er allerede laget en rekke integrasjoner som du finner her.

Er det en god oversikt på ubetalte fakturaer?

Ja. I regnskapsprogrammet er det veldig enkelt å få oversikt over ubetalte fakturaer. Når du er inne i Duett så finnes det et eget forfallsregister som automatisk viser alle ubetalte fakturaer. Fra der er det bare å klikke seg inn og gjøre nødvendige valg.

Er det enkelt å lage en faktura?

Ja. I regnskapsprogrammet har du tilgang til fakturasenteret hvor du får full oversikt på alle fakturaer, krediteringer, mulighet til å redigere og sende fakturaer. I fakturasenteret har du også mulighet til å sette opp tilbud, sette opp ordre(r) og oversikt på ordrebekreftelser.

Er det et godt varslingssystem i regnskapsprogrammet?

I regnskapsprogrammet kan du velge om du vil ha varsler på SMS, på e-post eller i appen. Da får du automatisk beskjed når det er oppgaver du må gjøre, slik som å attestere inngående fakturaer.

Er det mulig å lage egne betalingsplaner?

Ja, når du attesterer inngående fakturaer kan du velge å dele opp betalingen i flere rater. Velg antall rater og hvor ofte du vil betale. Når du godkjenner betalingsplanen sendes alle ratene til banken for betaling på angitte datoer.

Hvordan oppretter man en rapport?

Duett regnskapsprogram har mange rapportmuligheter, og det er flere ferdige rapport-maler du kan benytte. Du starter gjerne med en standardrapport, som du enkelt tilpasser slik du ønsker. Du kan også eksportere rapporter til Excel eller PDF.

Kan man kommunisere/chatte med andre i regnskapsprogrammet?

I Duett regnskapsprogram er det enkelt å kommunisere. Chatteboblen er lett tilgjengelig i toppmenyen, og du kan velge hvilken type melding du vil sende, enten det er en en-til-en-chat, en gruppechat eller en melding til forhåndsdefinerte grupper.

Meldingssystemet har egne varsler, slik at mottakerne får beskjed om at det er en melding til dem i regnskapsprogrammet. Alle tidligere sendte meldinger finnes i meldingsarkivet, slik at du alltid har en god oversikt over viktig informasjon om regnskapet ditt.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende Duett.