Skip to main content
Duett-regnskapsprogram-reiser-utlegg

Et regnskapsprogram som gjør det mulig med reiseregning på farten

Med Duett regnskapsprogram trenger du ikke å grue deg til å håndtere utlegg, diett og kjøregodtgjørelse. Appen gjør det enkelt å lage reiseregninger mens du er på farten, og det meste blir beregnet automatisk.En usedvanlig smart app for alle utlegg på reisen

Appen gjør det enkelt å ta bilder av kvitteringer og utlegg, og legger du til en kort beskrivelse, vil Duett automatisk hente ut dato og beløp fra bildet. Duett-appen kan til og med beregne eventuelle diettsatser for deg – helt automatisk.

Du sparer tid og penger

Det er lekende lett å føre reiseregningen på farta, og utrolig deilig å slippe jobben når du kommer hjem igjen. Det reduserer dessuten risikoen for at du glemmer eller mister utlegg, og dermed kan du spare både tid og penger.

Effektive prosesser

Når reiseregningen er sendt inn, kontrolleres og godkjennes den av leder og/eller regnskapsfører. Deretter er den klar for utbetaling – enten som en del av lønnsutbetalingen, eller direkte fra kontrollsenteret.

Flere relevante funksjoner

Konvertering av valuta

Er du på reise i utlandet, konverterer Duett beløpene til norske kroner.

Beregning av kjørerute

Legger du inn en kjørerute, vil appen automatisk beregne antall kilometer.

Automatisk kontering

Regnskapsføreren din vil sette stor pris på at utleggene konteres automatisk. Det reduserer risikoen for feil og gjør at utleggene kan betales raskere tilbake

Ofte stilte spørsmål om Duett

Er det en app?

Ja, med Duett regnskapsprogram så følger det med en egen app som gjør at du kan gjøre det meste der du er.

Er det mulighet for integrasjoner i Duett?

Ja. I Duett er det et åpent API som gjør det enkelt å integrere mot andre systemer. Det er allerede laget en rekke integrasjoner som du finner her.

Er det en god oversikt på ubetalte fakturaer?

Ja. I regnskapsprogrammet er det veldig enkelt å få oversikt over ubetalte fakturaer. Når du er inne i Duett så finnes det et eget forfallsregister som automatisk viser alle ubetalte fakturaer. Fra der er det bare å klikke seg inn og gjøre nødvendige valg.

Er det enkelt å lage en faktura?

Ja. I regnskapsprogrammet har du tilgang til fakturasenteret hvor du får full oversikt på alle fakturaer, krediteringer, mulighet til å redigere og sende fakturaer. I fakturasenteret har du også mulighet til å sette opp tilbud, sette opp ordre(r) og oversikt på ordrebekreftelser.

Er det et godt varslingssystem i regnskapsprogrammet?

I regnskapsprogrammet kan du velge om du vil ha varsler på SMS, på e-post eller i appen. Da får du automatisk beskjed når det er oppgaver du må gjøre, slik som å attestere inngående fakturaer.

Er det mulig å lage egne betalingsplaner?

Ja, når du attesterer inngående fakturaer kan du velge å dele opp betalingen i flere rater. Velg antall rater og hvor ofte du vil betale. Når du godkjenner betalingsplanen sendes alle ratene til banken for betaling på angitte datoer.

Hvordan oppretter man en rapport?

Duett regnskapsprogram har mange rapportmuligheter, og det er flere ferdige rapport-maler du kan benytte. Du starter gjerne med en standardrapport, som du enkelt tilpasser slik du ønsker. Du kan også eksportere rapporter til Excel eller PDF.

Kan man kommunisere/chatte med andre i regnskapsprogrammet?

I Duett regnskapsprogram er det enkelt å kommunisere. Chatteboblen er lett tilgjengelig i toppmenyen, og du kan velge hvilken type melding du vil sende, enten det er en en-til-en-chat, en gruppechat eller en melding til forhåndsdefinerte grupper.

Meldingssystemet har egne varsler, slik at mottakerne får beskjed om at det er en melding til dem i regnskapsprogrammet. Alle tidligere sendte meldinger finnes i meldingsarkivet, slik at du alltid har en god oversikt over viktig informasjon om regnskapet ditt.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende Duett.