Skip to main content

Cars SW

Henter fakturainformasjon fra Cars. Dataene sendes en vei fra Cars til Duett.

Besøk hjemmesiden

Cars Software AS produserer, vedlikeholder og supporterer driftssystemer for bilbransjen og tilsvarende bransjer. Programmene er veltestet og inneholder alle tilpasninger for å tilfredsstille norske lovkrav.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra Cars -> til Duett Økonomi, og automatiserer fakturaflyten fra Cars ved å ta utgangspunkt i fakturajournalene fra de forskjellige modulene i Cars og omdanne disse slik at de kan brukes til å føre regnskap, fakturaoppfølging med mer.

Integrasjonen overfører fakturainformasjon til ditt regnskapssystem slik at ditt regnskap blir oppdatert fortløpende.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Denne integrasjonen passer for alle som fakturerer i Cars og som bruker Duett Økonomi til fakturaoppfølging og regnskapssystem.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturagrunnlag overføres automatisk fra Cars til Duett Økonomi.

  2. Alt ligger klart til fakturering, bokføring og oppfølging i Duett Økonomi.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.