Skip to main content

Håndverksdata

Henter fakturajournal til Duett. Kundedata går begge veier.

Besøk hjemmesiden

Håndverksdata tilbyr markedsledende produkter og tjenester som er utviklet for deg som jobber i håndverksbransjen.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen sender og synkroniserer data begge veier:  
fra Ahlsell Office og Entre Office -> til Duett Økonomi og fra Duett Økonomi -> til Ahlsell Office og Entre Office. 

Fakturaer opprettes i Ahlsell Office og Entre Office og overføres til Duett Økonomi til riktig inntektskonto og til riktig kundekonto.  Ahlsell Office og Entre Office genererer KID på fakturaene.

Kunder opprettes i Ahlsell Office og Entre Office, og vil bli opprettet i Duett Økonomi av integrasjonen dersom de ikke allerede eksisterer.

Passer denne integrasjonen for meg?

Denne integrasjonen passer for håndverkere som benytter seg av Ahlsell Office og Entre Office som ordre -og fakturasystem, og hvor regnskapsfører benytter i Duett Økonomi.

Hvordan fungerer det?

  1. Faktura opprettes i Ahlsell Office og Entre Office.

  2. Kunder synkroniseres mellom systemene.

  3. Alt ligger klart til bokføring og oppfølging i Duett.

Hvordan kommer jeg i gang?

Denne integrasjonen er under utvikling. Veiledning på hvordan du tar denne i bruk vil informeres om når den settes i produksjon.

Meld din interesse for denne kommende integrasjonen:

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.