Skip to main content

Norbits (by iizy)

Henter fakturajournal og kunderegister til Duett. Dataene sendes en vei fra Norbits til Duett.

Besøk hjemmesiden

NORBITS er en solid leverandør av programvare og tjenester for forretningsdrift, butikkdata og logistikk. Deres to hovedsatsningsområder er løsninger for kjeder innen faghandel, samt bransjeløsninger for bil- og dekkverksteder.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra Norbits -> til Duett Økonomi.

Integrasjonen vil overføre bilag, i tillegg til kundeinformasjon. I Duett vil dataen kunne gjenfinnes i bilagsjournal, bilagsregister (Duett Win), Duett Bilagskontroll og kunderegister.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker Norbits løsninger for bilverksteder og dekkbransjen, Future Verksted/Athena Verksted og Future Dekk.  Norbits AS er en programvare-leverandør med hovedsatsningsområder på løsninger for kjeder innen faghandel, samt bransjeløsninger for bil- og dekkverksteder.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Bilag og kundeinformasjon overføres automatisk fra Future til Duett.

  2. Alt ligger klart til oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS. Telefon: 51 20 58 00. E-post: post@iizy.no.

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.