Skip to main content

Mystore

Henter fakturagrunnlag til Duett. Dataene sendes en vei fra MyStore til Duett.

Besøk hjemmesiden

Mystore er en handelsplattform som gjør handel enklere og rimeligere ved å kombinere nettbutikk og kassesystem i ett og samme system.

 

Hva kan denne integrasjonen gjøre?

Denne integrasjonen deler data en vei: fra Mystore -> til Duett Økonomi.

Ordre/salg fra kassesalg og fra nettbutikken og importerer dem inn i regnskapssystemet. Kan settes opp forskjellig levering av ordre basert på betalingsmåte, f.eks om de betalte ordrene skal bokføres mens andre skal faktureres.

 

Passer denne integrasjonen for meg?

Integrasjonen passer spesielt godt for deg som bruker Mystore som nettbutikk-leverandør, og som bruker Duett Økonomi som fakturering og/eller regnskapssystem.

 

Hvordan fungerer det?

  1. Fakturagrunnlag (ordre) overføres automatisk fra Mystore til Duett.

  2. Alt ligger klart til fakturering, bokføring og oppfølging i Duett.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Benytter du eksternt regnskapsbyrå, tar du kontakt med dem. Så vil de bestille denne integrasjonen for deg bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner. Som kunde med egen Duett Økonomi lisens, bestiller du eller din regnskapsfører også denne integrasjonen bak innlogging i Duett Økonomi – Innstillinger – Firmaoppsett Integrasjoner.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en løsning fra 3. parts integrasjonspartner og at det kan tilkomme ekstra kostnader. Gå inn på https://iizy.no/fakturaintegrasjon/duett/ for mer informasjon. Hvis du ikke finner ønsket løsning tar du direkte kontakt med iizy for denne informasjonen. Ta kontakt med iizy for informasjon på hvor du skal legge inn mottatt klient nøkkel – den ligger i meldingsarkivet i Duett Økonomi (for regnskapsfører) og på MinSide (for firma).

Integrasjonspartner

iizy AS

Besøk hjemmesiden

Kontakt

Har du spørsmål, ta kontakt med oss via e-post.