fbpx

MinSide produktvideoer

Vi har laget et sett med produktvideoer som presenterer de ulike områdene i Duett MinSide og forklarer hvordan produktet fungerer.

Duett MinSide gir deg full tilgang til regnskapet, og passer godt for både kunder av regnskapskontor og ansatte i bedrifter med egen økonomiavdeling. For å gi et innblikk i hvordan programmet fungerer i praksis, kan du se på våre produktvideoer.

Produktvideoer

1. MinSide – oversikt

Få en enkel oversikt over hvordan MinSide fungerer. Les mer om Duett MinSide her.

2. MinSide fakturering

Se hvordan faktureringsprosessen er lagt opp i MinSIde. Les mer om fakturering her.

3. MinSide time

I Duett MinSide registrerer du timer i en egen mobilapp så fort jobben er utført. Les mer om timeregistrering her.

4. MinSide attestasjon og betaling

Duett MinSide attestasjon og betaling gjør hverdagen enklere. All informasjon er tilgjengelig til enhver tid. Les mer om attestasjon og betaling her.

5. MinSide rapportering og analyse

Alltid oppdatert status på ditt regnskap gjennom rapportering og analyse. Tydelige oppsett med grafer og viktige nøkkeltall gir deg raskt oversikt over den økonomiske statusen for din virksomhet. Les mer om rapportering og analyse her.

6. MinSide for bønder

Duett MinSide gir informasjon og innsyn i regnskapet ditt, og kan klikke deg fra grafiske oversiktsanalyser helt ned til bilagene. Driver du flere typer virksomheter, f.eks. jord- og skogbruk, samt har tilleggsnæring, vil du få full oversikt over regnskapet pr. type virksomhet. Les mer om Duett Økonomi og landbruk her.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon omkring våre produkter.