fbpx

Timeregistrering i Duett MinSide

Timeregistrering er viktig for alle som leverer timebaserte tjenester. I Duett MinSide registrerer du timene i en egen mobilapp så fort jobben er utført.

Etter godkjenning kan timene brukes som grunnlag for fakturering, til lønn, mot prosjekter eller til generell oppfølging av ansatte.

Se vår produktvideo:

Mobilapp sikrer rask og effektiv timeregistrering

En egen mobilapp for timeregistrering i Duett MinSide husker brukeropplysningene dine, og foreslår dagens dato for jobben som er gjort. Du angir prosjekt/kunde og hvilken type jobb som er gjort. Så legger du inn antall timer og lagrer. Har du flere timeregistreringer pr. dag, vil appen vise deg gjenstående timer opp til normaltid.

Timer til fakturering

Etter timeregistrering kan timene brukes som grunnlag for fakturering. Timene summeres og overføres automatisk inn til fakturaer pr. kunde. Det er mulig å legge til flere fakturalinjer før utsending.

Timer til lønn

Skal timene brukes som grunnlag for lønn, er dette mulig i timeappen. Du angir da hva slags timer som er jobbet, for eksempel normaltid eller overtid. Du slipper å lage egne timelister til lønn, og ordner alt i samme registrering. Enkelt og greit!

Prosjekttimer

Jobber du på prosjekt, trenger du bare å legge inn riktig prosjektnummer eller prosjektnavn i timeappen. Riktig kunde hentes automatisk opp. Deretter vil prosjektnummer og navn følge timene både til fakturering, lønn og for oppfølging pr. prosjekt.

Duett har fokus på samspill direkte med kundene.
Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!