Timeregistrering

Timeregistrering er viktig for alle som leverer timebaserte tjenester. I Duett MinSide registrerer du timer i Duettappen så fort jobben er utført.

Etter godkjenning kan timene brukes som grunnlag for fakturering, til lønn, mot prosjekter eller til generell oppfølging av ansatte. Ha full kontroll på alle timer.

Se vår produktvideo:

Duett Time sikrer rask og effektiv timeregistrering

Når du bruker mobilappen Duett Time for timeregistrering i Duett MinSide husker den brukeropplysningene dine, og foreslår dagens dato for jobben som er gjort. Du angir prosjekt/kunde og hvilken type jobb som er gjort. Så legger du inn antall timer og lagrer. Har du flere timeregistreringer pr. dag, vil appen vise deg gjenstående timer opp til normaltid.

Timer til fakturering

Etter timeregistrering kan timene brukes som grunnlag for fakturering. Timer summeres og overføres automatisk inn til fakturaer pr. kunde. Det er mulig å legge til flere fakturalinjer før utsending.

Timer til lønn

Skal timene brukes som grunnlag for lønn, er dette mulig i timeappen. Du angir da hva slags timer som er jobbet, for eksempel normaltid eller overtid. Du slipper å lage egne timelister til lønn, og ordner alt i samme timeregistrering. Enkelt og greit!

Prosjekttimer

Jobber du på prosjekt, trenger du bare å legge inn riktig prosjektnummer eller prosjektnavn i timeappen. Riktig kunde hentes automatisk opp. Deretter vil prosjektnummer og navn følge timer både til fakturering, lønn og for oppfølging pr. prosjekt.

Timeregistrering i Duett MinSide er enkelt og greit!

Duett har fokus på samspill direkte med kundene.
Ta en Duett med oss, så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!