Skip to main content

– Duett er det klart beste regnskapsprogrammet

before
after

Christian Ulvin Berg er daglig leder i Pilar Regnskap, en dyktig gjeng med nærmere 50 regnskapsførere i en bransje i stor endring. – Duett sikrer oss litt mer overskudd både på og utenfor kontoret, hevder Christian, som også er trener for Runars G9-lag.

 

– Kom igjen gutter. Fokus på kontroll på ballen nå.

Regnskapsføreren mener de ukentlige treningene med 9-åringene i Runar er en super måte å følge opp sønnen sin på. Og ikke minst en fin avkobling fra hverdagen i regnskapsbyrået. Pilar Regnskap jobber blant annet med mange kunder innen landbruket, men har også en rekke kunder i andre bransjer. Ulvin Berg mener Duett er det klart beste regnskapssystemet for alle deres behov.

– Duett er et fantastisk regnskapssystem å jobbe med, spesielt med tanke på automatisering. Det gir mulighet for samhandling med kunden og gjennomgående svært god oversikt. Det sier litt at vi bruker Duett på vårt eget regnskap med en omsetning på nærmere 50 MNOK i inneværende år, forteller Ulvin Berg.

For både landbruk og andre næringer

Duett er et spesialisert regnskapsprogram for primærnæringen, men fungerer minst like godt for andre små- og mellomstore bedrifter. For Ulvin Berg og Pilar, håndterer Duett alle utfordringer de møter i hverdagen og sikrer dermed full kontroll.

– Duett er det mest effektive og pålitelige systemet vi bruker i Pilar Regnskap. 99 % av alle oppgaver vi gjør, går gjennom Duett, med alt fra fakturaflyt og årsoppgjør til eget fravær, utlegg og timeregistrering. Programmet tilbyr vel så gode løsninger som de større aktørene, men til en lavere pris. Det gir dessuten en bedre arbeidsflyt enn konkurrerende systemer. Oppsummert ser jeg bare fordeler med Duett, sier den daglige lederen.

DUETT GIR CHRISTIAN OVERSKUDD TIL Å VÆRE FOTBALLTRENER

Automatiske løsninger i regnskapsprogrammet

Duett letter arbeidet for hundrevis av regnskapsførere gjennom automatiserte løsninger som effektiviserer hverdagen. Systemet tilbyr alle løsninger digitalt for både desktop og mobil og oppdaterer og synliggjør alle tall automatisk i et oversiktlig dashboard.

Dette begeistrer Ulvin Berg.– Automatiseringen som Duett tilbyr, betyr at bokførte bilag går direkte til attestering og betaling uten at vi trenger å være involvert eller kontrollere noe.

Dette er en stor fordel for kundene, men selvfølgelig også for oss i Pilar som er opptatt av å levere nøyaktig og korrekt. I tillegg er det fantastisk at alle Duett-løsninger finnes på mobil, slik at vi til enhver tid kan utføre oppgaver selv om vi er på farten. Jeg kaller det automagisk, smiler Christian.

 

Mer balanse i hverdagen

Det viktigste for kundene til Duett er at systemet bidrar til en enklere hverdag der de får frigjort tid til andre arbeidsoppgaver, men også til å skape bedre balanse mellom jobb og fritid. I regnskapsbransjen er våren ofte spesielt krevende, og mange har en utfordrende hverdag med mye overtidsarbeid og stress.

Med Duett får man litt mer overskudd, noe som for Ulvin Berg betyr mer tid til å både være en god sjef og en tilstedeværende familiemann. Som for eksempel at han får tid til å følge opp sønnen på fotballtreningene.

– Med langt mindre manuell håndtering, kan jeg bruke tid på ansatte og kunder, samt selvfølgelig også på fritidsaktiviteter. Når vi i Pilar drar på teambuilding til Gdansk, er Duett på jobb for oss mens vi er borte. Når jeg trener laget til sønnen min i fotball, kan jeg være 100 % der uten å være stresset, sier Ulvin Berg, mens han dirigerer Runar-guttene.

Men dette gjelder ikke bare sjefen sjøl. Han forteller nemlig at Duett bidrar i veldig stor grad til at de ansatte i Pilar jobber langt mindre overtid enn før.

– Mindre overtid gir meg mer motiverte og engasjerte medarbeidere og mer fritid. Jeg drømmer også om å få tid til mer egentrening, men innsatsen der ligger nok langt mer på meg enn på Duett, innrømmer Christian med et smil.

duett-regnskapskontor-pilar-felles-mote
MED LANGT MINDRE MANUELL HÅNDTERING, KAN CHRISTIAN BRUKE MER TID PÅ ANSATTE OG KUNDER